Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Gisele Bündchen (πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO, από τον Σεπτέμβριο του 2009) είπε το μεγάλο «ναι», ενώ παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
         Η Gisele στην Αθήνα για να τρέξει στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο
 Η Gisele στην Αθήνα για να τρέξει στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο (video)
 Η λαμπερή Gisele Bündchen το αποφάσισε και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα αφήσει στην άκρη τις ψηλοτάκουνες γόβες της και θα φορέσει αθλητικά παπούτσια για να συμμετάσχει ως δρομέας στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συγκεκριμένα η καλλονή από τη Βραζιλία θα βρεθεί στην Αθήνα, προωθώντας τους σκοπούς της UNESCO, συμμετέχοντας στο φετινό μαραθώνιο που είναι αφιερωμένος στον βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Gisele Bündchen  (πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO, από τον Σεπτέμβριο του 2009) είπε το μεγάλο «ναι», ενώ παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι με τη συμμετοχή της στον αγώνα επιθυμεί να δηλώσει και τη συμπαράστασή της στους Έλληνες και στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, αλλά και ένα παγκόσμιο ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός, μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Η συμμετοχή 20.000 δρομέων από 96 διαφορετικές χώρες, το ενδιαφέρον κορυφαίων προσωπικοτήτων και διεθνών μέσων ενημέρωσης, καθιστά την Ελλάδα ως κέντρο του κόσμου, προσφέροντας παγκόσμια προβολή. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τέσσερις διαφορετικοί αγώνες: α) ο κλασικός Μαραθώνιος δρόμος, δυναμικό βάδισμα, β) αγώνας δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, γ) αγώνας δρόμου παιδιών 700 μέτρων, δ) αγώνας δρόμου Special Olympics Hellas 1000 μέτρων, ε) αγώνες δρόμου παιδιών των δήμων της Μαραθώνιας Διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]