Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Το «non paper» που έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε Ε.Ε. και ΔΝΤ ...! !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η πραγματική επιστολή Σαμαρά!

Απο : Protagon.gr -
του Νίκου Ζαχαριάδη
Το αινιγματικό μήνυμα που έφθασε μαζί με την επίσημη επιστολή στο ΔΝΤ 
Το αινιγματικό μήνυμα που έφθασε μαζί με την επίσημη επιστολή στο ΔΝΤ
Μια μυστική ανώνυμη επιστολή που έφθασε καρφιτσωμένη στην τελευταία σελίδα αυτής, που υποτίθεται έστειλε επισήμως ο Αντώνης Σαμαράς στους δανειστές μας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας αργά χθές τη νύχτα. Πρόκειται για μια σελίδα φτιαγμένη στο χέρι, με χαρτοκοπτική για να μην αναγνωρίζεται ο αποστολέας και θυμίζει τα ανώνυμα σημειώματα των απαγωγέων.  
Στο συγκεκριμένο σημείωμα, φαίνεται ότι κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει συνθηματικά με τα μέλη του ΔΝΤ και της Ε.Ε. και να τους περάσει το μήνυμα ότι συμφωνεί μεν, αλλά ότι αυτή η συμφωνία πρέπει να μείνει μυστική, γιατί αλλιώς οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες. 
Ειδικοί επμειρογνώμονες πάντως, προσπαθούν χωρίς επιτυχία να αποκωδικοποιήσουν την μυστηριώδη φράση «ένας πρόεδρος» με την οποία τελειώνει η επιστολή καθώς και τον σταυρό δίπλα της, που θα μπορούσε να εκληφθεί ως υπογραφή ενός πολύ θρησκευόμενου ή πολύ φοβισμένου ανθρώπου, που δεν θέλει να εκτεθεί σε κίνδυνο, δίνοντας το πραγματικό του όνομα. 
Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας πάντως ανακοινώθηκε ότι ουδείς από την ηγετική ομάδα έχει την παραμικρή σχέση με την επιστολή και διαμηνύθηκε στους 5 «προδοτοφιλελεύθερους» ότι αν αποδειχθεί πως το έκαναν εκείνοι, θα τιμωρηθούν με 10ήμερη αποβολή και η διαγωγή τους θα γίνει «Κοσμία».

του Νίκου ΖαχαριάδηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Re:

Χαίρετε, Έχουμε επενδυτές που ενδιαφέρονται για τη χρηματοδότηση έργων μεγάλου όγκου. Δίνουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες και εταιρείες. Οι δια...

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]