Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Κ Ο Υ Κ Λ Ο Θ Ι Α Σ Ο Σ: « Ψευτιά με Αυτιά » «Το ποτάμι που ενώνει» ΩΡΕΣ: 12.00 M.M. - 13.00 M.M. - 14.00 M.M. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15-20 ΛΕΠΤΑ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    
 • Περιγραφή
  Σαν ένα τρένο που φτιάχτηκε βαγόνι-βαγόνι από το 2007 μέχρι και σήμερα η μη κερδοσκοπική Οργάνωση «Μείνε Δυνατός» (Βe strong) ταξιδεύει μέσα στις ψυχές των ατόμων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Πρέπει να παραδεχθούμε πως το ταξίδι δεν είναι εύκολο. Ο δρόμος έχει εμπόδια και ανηφοριές.

  Όμως οι άνθρωποι της κατάφεραν με εργαλεία την υπομονή και την δίψα για αλλαγή στις ζωές των ασθενών να συναρμολογήσουν πάνω στις ράγες ένα τρένο με προορισμό την ενημέρωση και την Ψυχολογική υποστήριξη όλων όσων το έχουν ανάγκη.

  Το χρωμάτισαν, λοιπόν, με τις αποχρώσεις της ψυχής τους και ξεκίνησαν ένα ταξίδι στις άγνωστες πτυχές των ασθενών με καρκίνο. Το ταξίδι αυτό από την αφετηρία μέχρι τον τερματικό σταθμό περνά από πολλούς και διαφορετικούς ενδιάμεσους σταθμούς τον φόβο, την θλίψη, την ελπίδα , την δύναμη, την πίστη, την αλληλεγγύη και την αγάπη.

  Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ελάτε να γίνουμε συνεπιβάτες σε ένα νέο ταξίδι με μοναδικό προορισμό την ελπίδα, που θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση «Μείνε Δυνατός», διοργανώνοντας ένα μεγάλο και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τίτλο: «Το τρένο της Ζωής».

  Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης
  ---------------------------------
  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
  ---------------------------------
  Κ Ο Υ Κ Λ Ο Θ Ι Α Σ Ο Σ: « Ψευτιά με Αυτιά »
  «Το ποτάμι που ενώνει»
  ΩΡΕΣ: 12.00 M.M. - 13.00 M.M. - 14.00 M.M.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15-20 ΛΕΠΤΑ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

  Κουκλοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική και θέμα την διαφορετικότητα των λαών με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις συνήθειές τους, με κίνηση ασπρόμαυρων γαντιών που μεταμορφώνονται σε κούκλες υπό τους ρυθμούς και ήχους κρουστών μουσικών οργάνων.

  Δυο μεριές γης και ένα ποτάμι ανάμεσά τους! Δυο παιδιά διαφορετικών φυλών, σχέσεις αγεφύρωτες για πολλούς! Μια μπάλα, το πρώτο παιχνίδι κάθε παιδιού, γίνεται η γέφυρα για να έρθουν κοντά άνθρωποι, ζώα και πουλιά.
  Κι ένα χάρτινο καράβι μας θυμίζει πως όλοι μπορούν να ταξιδεύουν μέσα του αρμονικά.


Angie Fostini
Παραμονή Χριστουγέννων μαζί με τα παιδιά "μένουμε δυνατοί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]