Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Σε στρατόπεδα εργασίας όσοι δεν θρήνησαν τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ ...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
tvxs.gr/node/81927
Πολύμηνη καταδίκη σε στρατόπεδα εργασίας επέβαλε η Βόρεια Κορέα σε όσους πολίτες δεν θρήνησαν σωστά μετά το θάνατο του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας έδειξαν εικόνες από εκατοντάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες να έχουν βγει στους δρόμους κλαίγοντας με λυγμούς για να παρακολουθήσουν την πομπή της σορού του Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

Στο τέλος της επίσημης περιόδου πένθους οι τοπικές κυβερνητικές επιτροπές, οι βιομηχανίες και άλλες εταιρείες διοργάνωσαν συνελεύσεις όπου ασκήθηκε κριτική και στη συνέχεια επιβλήθηκαν οι ποινές, σύμφωνα με την Daily NK, στην οποία εργάζονται Βορειοκορεάτες που έχουν φύγει από τη χώρα τους και επικριτές του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.

Σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, οι συνεδριάσεις αυτές «προκάλεσαν μία άγρια ατμόσφαιρα φόβου, ενώ ανάγκασαν τους ανθρώπους να κατηγορήσουν "αυτόν τον νεαρό αριβίστα" ότι βάζει στο στόχαστρό του το λαό τώρα που ανέλαβε την εξουσία».

Παράλληλα η Βόρεια Κορέα προσπαθεί να καλλιεργήσει τη λατρεία στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ-Ουν, αυξάνοντας την προπαγάνδα υπέρ του, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]