Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Είσαι αυτόπτης μάρτυρας θαλάσσιων εγκλημάτων;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Greenpeace | Λογότυπο Facebook Twitter
Αυτόπτες Μάρτυρες!

Έχεις στοιχεία για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που διαπράττονται στις ελληνικές θάλασσες στον τομέα της αλιείας; Επικοινώνησε με την Greenpeace και βοήθησε μας τα «ξεσκεπάσουμε»!
Με την πολιτική ηγεσία να μην παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία του θαλάσσιου πλούτου μας και τις μηχανότρατες να οργώνουν τις ελληνικές θάλασσές και να ψαρεύουν παράνομα σε απόσταση αναπνοής από την ακτή, ζητάμε τη βοήθειά σου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για παρανομίες στον τομέα της αλιείας. Από τα αλιευτικά σκάφη στη θάλασσα μέχρι την τελική διάθεση των αλιευμάτων στην ψαραγορά, κάθε πληροφορία είναι σημαντική καθώς θα συμβάλει στη δημιουργία ενός φακέλου με στοιχεία ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν τις ελληνικές θάλασσες.
Στείλε μας όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς. Εάν, για παράδειγμα, δεις μία μηχανότρατα να ψαρεύει κοντά στην ακτή, σημείωσε την ημερομηνία, την τοποθεσία, το όνομα του σκάφους και κάποιες φωτογραφίες αν είναι δυνατό, για να είναι η μαρτυρία ολοκληρωμένη. Θα σεβαστούμε το αίτημά σου για ανωνυμία και οι πληροφορίες θα αντιμετωπιστούν με την εχεμύθεια που επιθυμείς εσύ.
Η δύναμή μας είναι στη συμμετοχή σου!
Δώσε μας τη μαρτυρία σου στο τηλέφωνο: 210 3838990
ή στο e-mail: cnetwork@greenpeace.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]