Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό ετοιμάζει ο Σαμαράς...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε διάγγελμα, αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσημη πια ανακοίνωση του Μαξίμου πως «ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα».
Το διάγγελμα θα έχει ως σκοπό την  υπεράσπιση της στάσης του
αρχηγού της ΝΔ και την αιτιολόγηση της απόφασής του προς τον ελληνικό λαό, του οποίου την ψήφο επιθυμεί να διεκδικήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο κος Σαμαράς αναμένεται να απευθυνθεί προς το εκλογικό σώμα, θα στοχεύσει όμως και στο εσωτερικό της παράταξής του καθώς πολλές είναι οι φωνές, που εκφράζουν ακόμη την επιφυλακτικότητά τους για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, να βάλει όπως λένε, στην ουσία, στο κάδρο και τη ΝΔ, πληρώνοντας τις «αμαρτίες» του ΠΑΣΟΚ.

Το κλίμα στη Συγγρού είναι ούτως ή άλλως βεβαρημένο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μανώλη από τη Γραμματεία Συνδικαλιστικού αλλά και μετά τις νέες δημόσιες παροτρύνσεις του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη, προς τη «γαλάζια» Κ.Ο. να καταψηφίσει τα νέα βίαια μέτρα...


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Re: Info.

Hello, We have investors who are interested in financing projects of large volume and we give out credit without any upfront fee.  We gi...

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]