Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

«50 χρόνια Rolling Stones» σε φωτογραφικό λεύκωμα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
tvxs.gr/node/86789
Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Rolling Stones, οι βετεράνοι του ροκ θα εκδώσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την ιστορία του συγκροτήματος. Με τίτλο The Rolling Stones: 50, το λεύκωμα θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, την ημερομηνία που το 1962 το συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Marquee Club της Oxford Street στο Λονδίνο.

Το βιβλίο, που θα εκδώσει ο οίκος Thames & Hudson στη Βρετανία, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50ή επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος.
Το νέο βιβλίο θα περιλαμβάνει 700 φωτογραφίες, οι 300 εκ των οποίων έγχρωμες, πολλές από τις οποίες θα προέρχονται από το αρχείο της ταμπλόιντ Daily Mirror, που διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φωτογραφιών των Rolling Stones από όλες τις εφημερίδες.
Ενώ κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει ότι είναι πιθανή μια περιοδεία, δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν ερωτήματα αναφορικά με την σχέση του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ με τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς.
Το 352 σελίδων βιβλίο θα κυκλοφορήσει με σκληρό εξώφυλλο και θα κοστίζει στη Βρετανία 29,9 στερλίνες (35,9 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]