Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ας ψηφίσουμε με νου .... την Αριστερά της Ευθύνης ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θυμηθείτε τι θα φέρει η ψήφος μας

thumb
Της Μιχαλούς στο Ποντίκι
Όλα δείχνουν ότι στις εκλογές της κρίσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα μπορέσουν να συγκροτήσουν ένα σταθερό κυβερνητικό συνασπισμό. θα χρειαστεί να συνεργαστούν ακόμα και περισσότερα από τρία κόμματα. Ωστόσο Πρωθυπουργός μας θα είναι και πάλι ο Ράιχενμπαχ ή ο Τόμσεν και η Ελλάδα θα συνεχίζει να είναι Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ
Εμείς βέβαια απτόητοι συνεχίζουμε να συζητάμε για ποσοστά, πρωτιές, αυτοδυναμίες και υποτιθέμενα προγράμματα κομμάτων όταν θα έπρεπε να συζητάμε για συγκλίσεις επί αυτών και συνεννοήσεις, για το πού μπορούν όλοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά ή πίσω για να οδηγήσουν χώρα και πολίτες εκτός κρίσης. Διότι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο.
 Το προωθούμενο από καιρό μοντέλο της ΕΕ για μια οικονομία στη βάση του χρέους και της κατανάλωσης απέτυχε. Η Ελλάδα δεν έχει εργοστάσια, οι μειωμένοι μισθοί έπνιξαν το λιανεμπόριο, οι απεργίες δίνουν στη χώρα τη χαριστική βολή. Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ζει κάτω από το ελάχιστο όριο διαβίωσης, ενώ οι έχοντες ήδη έχουν διασφαλιστεί τοποθετώντας τα χρήματά τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού.
 Για αυτά και άλλα πολλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 πόσο σημαντικές είναι  για εμάς και τα παιδιά μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]