Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Tokyo Skytree: Εγκαίνια για τον υψηλότερο πύργο του κόσμου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Tokyo Skytree, ύψους 634 μέτρων ! !

tokyo-sky-tower1
Εγκαινιάζεται στο Τόκιο ο υψηλότερος πύργος του κόσμου και μόνο σήμερα αναμένεται να τον επισκεφτούν 200.000 άνθρωποι.
Χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν ήδη στη σειρά κάτω από τη βροχή στην είσοδο του Tokyo Skytree, ύψους 634 μέτρων, που από σήμερα θα είναι το νέο τηλεπικοινωνιακό κέντρο της ιαπωνικής πρωτεύουσας, με 312 καταστήματα και εστιατόρια, γραφεία, ενυδρείο και πλανητάριο.
Ο ουρανοξύστης που βρίσκεται στο ανατολικό Τόκιο έχει δύο παρατηρητήρια στα 350 και στα 450 μέτρα και θέα 360 μοιρών της μεγαλούπολης.
22TH_TOKYO_SKY_TRE_1090419f
«Ελπίζω πως ο Tokyo Skytree θα βοηθήσει στην ανάκαμψη του τουρισμού και θα αποτελέσει το κίνητρο που θα δώσει ζωή στις περιοχές της βόρειας Ιαπωνίας οι οποίες επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό», τόνισε ο υπουργός Υποδομών Τακέσι Μαέντα.
Ο Tokyo Skytree μπήκε το Νοέμβριο στο βιβλίο των Ρεκός Γκίνες ως ο ψηλότερος πύργος στον κόσμο, ξεπερνώντας τον Πύργο της Καντόνας, ύψους 600 μέτρων. Το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο είναι το ύψους 828 μέτρων Burj Khalifa στο Ντουμπάι.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον πύργο εκτιμά πως οι επισκέπτες θα φτάνουν ετησίως τα 25 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Re: Info.

Hello, We have investors who are interested in financing projects of large volume and we give out credit without any upfront fee.  We gi...

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]