Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Νικ.Τσούκαλης: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή


Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή για τη δράση της το τελευταίο διάστημα και για τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης προσθέτοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που....


έβλεπαν τον βουλευτή Χρήστο Παπά να απελευθερώνει συλληφθέντα στα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτηριο». Ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA fm ανέφερε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα νομικά και συνταγματικά όπλα προκειμένου η χρυσή αυγή να αντιμετωπίζεται πλέον ως εγκληματική οργάνωση αφού όπως είπε «σε λίγο όλοι οι βουλευτές της θα είναι υπόδικοι».


Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για να τεθεί  η Χρυσή Αυγή εκτός νομού αφού όπως είπε δρα πλέον εκτός συνταγματικού πλαισίου.


Ο κ. Τσούκαλης επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παπά. «Πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά ,δεν είναι δυνατόν να βλέπουν το βουλευτή να τους παίρνει τον συλληφθέντα και απλώς να τον κοιτούν».


Και ανακοίνωση από τη ΔΗΜΑΡ


«Τώρα, είναι η ώρα να αντιμετωπιστεί με όλους τους νόμιμους τρόπους η αντιδημοκρατική συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραβιάζουν τις αρχές της συντεταγμένης πολιτείας και κλιμακώνουν συστηματικά τις πράξεις βίας» σημειώνει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.


Όπως αναφέρει το κόμμα, «τα γεγονότα που εξελίχθηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο με τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής επαναφέρουν για μία ακόμα φορά το ζήτημα της αντιμετώπισης της νεοναζιστικής οργάνωσης.


Η ομόθυμη και ενιαία καταδίκη αυτών των πρακτικών από όλον τον προοδευτικό πολιτικό κόσμο και τον χώρο του πολιτισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα».
 απο : Trelokouneli.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Reglez une fois pour toute vos problemes d'intestin

Si ce message ne s'affiche pas correctement, merci de suivre ce lien ...

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]