Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι από τα μέσα Ιανουαρίου και έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα βρίσκετε στο Θέατρο Έλιαρτ με την νέα της παράσταση «Μ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Ευχόμαστε στην  Θεατρική  ομάδα  Λωτοφάγοι  καλή  επιτυχία  όπως  πάντα  ...   και  ιδιαίτερα  στους   Αγαπημένους   φίλους  Γιώργο Μπεκρή  και  Σωτήρη  Πούλο  ...  Σκατά  ! ! !
 
 
 
 
 


Μια παράσταση βασισμένη στην ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Adam Elliot η οποία βασίζετε σε αληθινή ιστορία, με τίτλο «Mary & Max». Κεντρικό άξονα της παράστασης αποτελεί η ιστορία μιας απίθανης φιλίας μεταξύ δύο εξ ολοκλήρου διαφορετικών ανθρώπων οι οποίοι επικοινωνούν δια αλληλογραφίας.
Λίγα λόγια για το έργο
Πιο συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ένα φιλικό 8χρονο κορίτσι από την Αυστραλία, διαλέγει ένα όνομα από ένα τηλεφωνικό κατάλογο του Μανχάταν και γράφει σ 'αυτή την διεύθυνση. Στο γράμμα της εσωκλείει και μία σοκολάτα. Είναι η Mary Daizy Dinkl, το μοναχοπαίδι μιας αλκοολικής μητέρας και ενός διαταραγμένου πατέρα. Στην διεύθυνση βρίσκεται ο Max Horowitz, που ζει στη Νέα Υόρκη, και υποφέρει από υπερβολικό βάρος και κρίσεις άγχους. Απαντά στο γράμμα της Mary στέλνοντας μαζί και εκείνος μια σοκολάτα.

Έτσι αρχίζει μια 20χρονη αλληλογραφία, η οποία διακόπτεται από έναν εγκλεισμό του Max σε ένα άσυλο και μερικές παρεξηγήσεις.

H Mary ερωτεύεται με τον Έλληνα γείτονά της, εξοικονομεί χρήματα και αφαιρεί το εκ γενετής σημάδι στο μέτωπό της, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει ψυχολογία και αφιερώνει την ζωή της στην ψυχολογική αρρώστια που έχει και ο Max. Εκείνος πάλι προσπαθεί να ελέγξει το βάρος του, μαθαίνει ότι πάσχει από σύνδρομο Asperger, κερδίζει το λαχείο και τελικά παίρνει τη δουλειά των ονείρων του.

Θα καταφέρουν ποτέ αυτοί οι δύο άνθρωποι να βρεθούν και να δουν ο ένας τον άλλον κατάματα.

Σαν θεατρική ομάδα πέρα από το devised theatre, μας ενδιαφέρει πολύ η παρουσίαση παραστάσεων που θίγουν τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις. Στις μέρες που ζούμε η δυσκολία των ανθρώπων να επικοινωνήσουν και να έρθουν σε επαφή γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Πόσο μάλλον μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών ανθρώπων όπως η Mary και ο Max. Το έργο του Adam Elliot βασίζετε σε αληθινή ιστορία, κάτι που κάνει ακόμη πιο συγκλονιστική την ανάγκη των ανθρώπων…να μιλήσουν!

Διάρκεια Παράστασης: 75 λεπτά

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Σκηνογραφία: Χρήστος Σινόπουλος,Σμάρω Καρδαρά
Βοηθός Σκηνοθέτη/Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης
Δημιουργικό: Δάφνη Παπαδάκη
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Video Trailer: Γιάννης Αρσένης
Φωτογραφίες: Φύλλης Παππάς

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 12 ευρώ
Φοιτητικό: 10 ευρώ


Παίζουν:

Γιώργος Μπεκρής
Νάντια Συρίου
Σωτήρης Πούλος
Ημερομηνίες Παραστάσεων
19 Ιανουαρίου – 24 Φεβρουαρίου
Σάββατο, στις 20.30
Κυριακή, στις 20.00

Θέατρο Έλιαρτ
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Μετρό Κεραμεικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6970 808764

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας παρακαλώ ..

Reglez une fois pour toute vos problemes d'intestin

Si ce message ne s'affiche pas correctement, merci de suivre ce lien ...

Ετικέτες

addthis

feedvalidator

[Valid Atom 1.0]